Witte rook!

Na vier kandidaten gesproken te hebben in de laatste ronde van de sollicitatieprocedure, kan ik met grote opluchting zeggen dat mijn collega’s en ik een geschikte kandidaat gevonden hebben om een positie met veel verantwoordelijkheid binnen ons bedrijf in te vullen. Heel blij met de persoon die het uiteindelijk geworden is, want de uitdagingen zijn groot. Maar ik heb er veel vertrouwen in dat de persoon in kwestie dit, met de juiste begeleiding, zeer goed zal doen.

Alweer iets om af te vinken van die ellenlange todolijst.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>