Kick-off van het najaar

De vakantie ligt nu goed en wel achter ons. Vandaag kwam mijn laatste teamverantwoordelijke terug uit verlof en de intensiteit van het mailverkeer neemt weer dag na dag toe. Tijd dus om ons er weer met volle goesting in te smijten, want zoals het er nu naar uit ziet belooft dit een pittig najaar te worden. Reden temeer voor mijn teamverantwoordelijken en mezelf om met een gezamenlijk etentje in Taverne du Passage nog even terug te blikken op een mooie zomervakantie. Vanaf morgen drukken we de gaspedaal weer in!

IMG_5688

IMG_5689

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>