Genieten in het Smaakdorp

Dikke pluim voor de organisatie van het Leuvense smaakdorp op het Ladeuzeplein. Fantastisch om samen met mijn vriend op een coronaveilige manier te kunnen genieten van al het lekkers dat de lokale Leuvense handelaars voor ons in petto hadden. Met de nadruk op ambacht, puur, passie, lokaal, artisanaal, duurzaamheid en kwaliteit. Als dat geen mooie slogan is!

We startten onze avond in de feestelijk versierde tent met een glaasje cava en een fenomenaal lekker stukje gravad lax van Vishandel Wauters als aperitiefhapje, om vervolgens over te schakelen op de heerlijke cocktails van Zander van Onder Den Toren. Een perfecte match met de heerlijke hapjes van De Kapblok. Voor het hoofdgerecht deelden we een heerlijke mole poblano van Onder Den Toren. Om de avond af te sluiten met nog een cocktail (of twee) en een pastéis de nata.

IMG_5462

IMG_5467

IMG_5470

IMG_5473

IMG_5477

IMG_5479

IMG_5481

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>