Communiefeest x 2

Ik ben ondertussen de tel kwijtgeraakt hoe vaak het communiefeest van de twee oudste dochters van de zus van mijn vriend van datum veranderd is. Maar deze zaterdag was het dan eindelijk zover. Een communiefeest in twee delen wel: dit weekend was het feest voor de familie langs de kant van de mama, volgende week voor de familie langs de kant van de papa.

Een betere dag hadden de feestvarkens alvast niet kunnen uitkiezen. De zon zette haar beste beentje voor en het leek wel zomer. Zalig om te kunnen genieten van de laatste warme stralen van de zon met de kille herfst en winter in het vooruitzicht.

We kwamen alvast niets te kort: de ouders van de vierende dames hadden twee grote koude schotels voorzien: eentje met vis en eentje met vlees. En ja, ik ben fan van zo’n heerlijk ouderwetse koude schotel: met tomaat garnaal en gerookte zalm en opgelegde perzik met tonijn. Jammie! Het ging allemaal vlotjes binnen. Zo vlotjes dat ik enkel nog maar plek had voor een heel klein éclairtje als dessert.

IMG_3704

 

IMG_3705

IMG_3707

IMG_3708

IMG_3709

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>