De Foodbag oogst van de week

Tomaat garnaal à la Sandra Bekkari (En nu vragen jullie je ongetwijfeld af wat daar zo speciaal aan is. Wel, de traditionele mayonaise vervangt mevrouw Bekkari door een wittebonendip, en amai, dat was een schot in de roos! Nu ben ik sowieso geen grote fan van mayonaise, dus fijn om een gerecht te kunnen proberen dat een lekker en gezond alternatief gebruikt.):

IMG_0297

IMG_0298

Tandoorikip met bloemkoolcouscous, appel en avocado (grote fan van bloemkoolcouscous hier):

IMG_0311

Courgette gevuld met zoete aardappel, prei en getakaas (inclusief wordingsproces):

IMG_0312

IMG_0319

IMG_0320

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>