Velodroom in Leuven

Een beetje een twijfelachtig grijze zaterdagnamiddag, maar dat hield mijn vriend en mij niet tegen om de stad in te trekken. Ik was vooral nieuwsgierig om de pas opgetrokken Leuvense velodroom op de site van het voormalig Sint-Pietersziekenhuis te bekijken. En jawel, de piste werd druk gebruikt door fietsende kinderen. Ook tof dat er een heuse bar is om te relaxen op mooie zomeravonden (in de hoop dat we die nog mogen meemaken tijdens deze belabberde zomer van 2021). En binnenkort komt er zelfs een groot scherm om zomerfilms op te vertonen.

IMG_0099

IMG_0100

IMG_0103

IMG_0107

IMG_0109

IMG_0111

IMG_0112

Voor ons vieruurtje trokken we naar Anna Specialty Bar. Ik had immers nog een bon liggen die ik vorig jaar voor mijn verjaardag had gekregen. Het weer was frisjes genoeg om warme chocomelk te bestellen, en ja, waarom dan niet all the way gaan: met Baileys graag! De brownies die we daarbij aten, maakten dat we voldoende gezondigd hadden voor een hele week. Maar lekker was het wel! 😉

IMG_0118

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. we gingen gisteren speciaal met de kinderen op de fiets het centrum in maar we zijn compleet verzopen in een wolkbreuk. ‘k heb de veledroom verlaten gezien in de drashe toen het water van die site gewoon de Brusselsestraat ophutste

    tja, we zullen een andere keer moeten proberen. ze blijft wel nog lang staan eh?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>