Lunch op vrijdag bij Bite Leuven

Had ik al gezegd hoe blij ik ben dat de terrasjes opnieuw open zijn? 😉 Nu kan ik eindelijk weer afspreken met collega’s om samen te lunchen. En het toeval wil dat er een aantal toffe collega’s in het Leuvense wonen die eveneens houden van lekker eten. Dé gelegenheid om te genieten van een heerlijke lunch bij mijn favoriete Leuvense lunchplek: Bite Leuven. Elk gerecht op de kaart is heerlijk, maar mijn absolute favoriet blijft de avocado toast met gerookte zalm, salsa, spinazie en een gepocheerd eitje. Aanschouw dit kleurrijk wonder!

IMG_8929

De zon ging er spontaan van schijnen!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>