Dat moest natuurlijk bij l’Etoile d’Or zijn, de brasserie waar we onze laatste cocktail dronken vlak vóór de eerste lockdown. Aangezien we al een take-away maaltijd besteld hadden voor ‘s avonds, hielden we het op een voorgerechtje en twee glazen cava. Welverdiend na ons bezoek aan de Abdij van Park.
Lang leve het aspergeseizoen!
Om ons voorgerechtje wat te laten zakken, trokken we de stad in om de sfeer op te snuiven. Dat veel mensen uitkeken naar hun eerste terrasje in zeven maanden, moge duidelijk zijn. Het was zelfs zo druk op de Oude Markt dat de politie het plein moest afsluiten. Duimen dat we het virus nu definitief onder controle hebben en we met zijn allen onbezorgd kunnen genieten van een frisse pint van ‘t vat, een cocktail of een lekker glaasje wijn.
[…] ons voorgerecht wat gezakt was, lieten we de drukte van het stadscentrum achter ons en keerden we terug naar ons gezellige appartementje om te genieten van een simpel […]