Voor u geproefd: Nicecream!

Leuven is een nieuw pop-up concept rijker: Nicely, een start-up opgericht door drie studenten van de Banaba Advanced Business Management. In deze pop-up store kan je nicecream kopen, een variant van het alom gekende en geliefde ijsje. Deze ijsvariant maken doe je door bevroren fruit en een scheutje (plantaardige, in het geval van Nicely) melk te blenden tot een smeuïge textuur. Afwerken met homemade granola en toppings naar keuze. En voilà, je veganvriendelijk ijsje is klaar.

Uiteraard leende dit fantastisch zomers weertje zich uitstekend voor een proeverij. En jawel, de nicecream viel in de smaak! Ik koos voor de Bloody Berry Bowl op basis van bessen met als toppings: banaan, µgranola, cacao nibs en honing. Mijn vriend ging voor de Incredi-Bowl met als basis spinazie en mango en als toppings: frambozen, granola, amandelschilfers en agave siroop. Beide bowls waren zeer lekker. Een concept dat hopelijk de pop-up fase ontgroeit, want dit heeft potentieel om een vaste waarde in het Leuvense te worden.

IMG_7137

IMG_7139

En dat we niet de enigen waren die genoten van het prachtige weer moge duidelijk zijn:

IMG_7124

IMG_7130

IMG_7131

IMG_7133

IMG_7134

IMG_7136

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>