Een kink in de kabel?

Laat ons alleszins hopen dat het slechts een kink is, want zo’n kink valt nog te ontwarren. Alleszins was het resultaat van deze kink dat ik dinsdagavond onverwacht een ganse avond bezoek over de vloer had. Snel een pizza besteld, want ons bezoek in kwestie arriveerde iets na zeven met een lege maag. Uiteraard ons best gedaan om de ganse avond zo coronaproof mogelijk te laten verlopen. Het werd alleszins een intens gesprek op anderhalve meter afstand. Uiteindelijk trok het bezoek iets na tien uur de deur van ons appartement achter zich dicht. Duimen dat deze tijdsinvestering de gewenste resultaten oplevert…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>