Dinner by Octobar

De oesters hadden we de dag voordien al samen met onze vrienden opgesmikkeld, het diner volgde zaterdagavond. Aangezien ik een grote fan ben van vis en zeevruchten, was het menu van Octobar helemaal mijn ding. Mijn vriend daarentegen vond de langoustines als hoofdgerecht iets te veel gepruts. Waarschijnlijk nog niet helemaal bekomen van de zeevruchtenschotel van De Walvis. 😉

Ik laat jullie graag meegenieten:

Mousse van gerookte makreel of wafeltjes van rode biet:

IMG_5928

IMG_5929

Ravioli en bouillon van krab:

IMG_5931

IMG_5932

Langoustines met mousseline en konfijt van tomaat en chili:

IMG_5935

Cappuccino met crumble van gezouten caramel

IMG_5940

Van die ravioli en bouillon van krab had ik trouwens gerust drie porties kunnen eten! Zo fantastisch lekker!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>