Yep, we zetten onze wekelijkse traditie onverstoord verder met alweer een heerlijke menu van Het Land aan de Overkant. Ditmaal kozen we, tegen onze gewoonte in, voor het lamsvlees. Wat een dikke voltreffer bleek te zijn. Het loont om buiten je comfortzone te treden.
Velouté van aardpeer, gerookt spek en kruidenolie:
Tajine van lam met taboulé, bloemkool en pompoen, gekarameliseerd witloof, flatbread en pesto van boerenkool:
Paris Brest (soes met praliné van hazelnoot):
Het enige nadeel van het heerlijke hoofdgerecht: we vonden écht geen plekje maar voor de heerlijke kazen van Elsen. Maar geen nood, die smaakten deze middag ook nog uitstekend!
Florence Bio, St Nectaire AOC Fermier, Camembert AOP, Le Magoth Fermier, Blue Duroux:
[…] ook: dankjewel aan Het Land aan de Overkant om ons alweer een fantastisch avondmaal te […]