Wandelen in Leuven

Zowel mijn vriend als ik hadden maandag 2 november een dagje vrij, want ja, oorspronkelijk zouden we dit weekend in Lontzen doorgebracht hebben in het gezelschap van onze vrienden uit Wijgmaal en de nichtjes van mijn vriend. Helaas… Enfin ja, het weer was nog altijd heel zacht. Geen excuus dus om de hele dag binnen te zitten in ons appartement. Via park Bellevue en de stadsbegraafplaats wandelden we naar de Parkabdij, om het vertrouwde toertje rond de vijvers te doen. Een wandeling die ik ondertussen al bijna met mijn ogen dicht kan doen. En natuurlijk spotten we op deze wandeling talloze paddenstoelen. ‘t Is er het seizoen voor!

IMG_4468

IMG_4470

IMG_4473

IMG_4474

IMG_4475

IMG_4478

IMG_4479

IMG_4480

IMG_4481

‘s Avonds deden we opnieuw beroep op Uber Eats (om de simpele reden dat die met kortingen smijten dat het niet mooi meer is). We probeerden het nieuwe pop-uprestaurant Lucy Chang uit en het eten was zeker lekker, maar het is de eerste keer dat ik japchae (Koreaans glasnoedels op basis van zoete aardappel) eet zónder noedels. Een heel lekker vegetarisch wokgerecht, dat wel, maar dit japchae noemen is gewoonweg false advertising. Spijtig.

IMG_4487

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>