Record verbroken

Vandaag had ik maar liefst negen (9!) Microsoft Teams meetings. En daar tussendoor weefde ik nog drie gewone telefoontjes. Ik dacht niet dat het mij ooit zou overkomen, maar ik begin zowaar scherm-moe te worden… Ik kan niet wachten om weer dagelijks met de NMBS naar Brussel te sporen!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

  1. Echt he! Ik heb nu eindelijk geleerd hoe uit een chat te geraken bij een vergadering, ik liep van de ene naar de andere maar terwijl de rest doorvergaderde ging die chat voortdurend ook verder. Op een bepaald moment had ik er zo drie lopen, onnozel werd ik er van

  2. goh we chatten niet zoveel maar de teams . ‘k heb al hele kick-offs van projecten (2,5 dag) gedaan. is lastiger dan gewone meetings maar anderzijds kan je gemakkelijker eens niet opletten en verdwijnen :p.

    en nee, ik mis het commuten nog niet en heb ook nog geen plannen om terug te keren naar kantoor. jij wel? om daar dan met mondmasker door de gangen te lopen en tussen plexiglas te zitten. pfff.

  3. ja in de gangen is het verplicht, op wc…keukentje is gesloten dus je moet op bureau eten, er staat plexiglas tussen bureaus enz ens en meetings zijn verboden.

    tja, dan blijven we thuis eh.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>