Mijn eerste coronacrisisvergadering

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin van deze week niet verwacht had dat de situatie zo snel zou escaleren. Maar hey, daar zat ik dan deze namiddag, in onze grootste vergaderzaal, afspraken te maken over de te nemen maatregelen. Je voelde de onzekerheid rond de tafel, wetende dat er wellicht nog strengere maatregelen zullen volgen, met de bijhorende economische consequenties. En het is onmogelijk te voorspellen wanneer deze situatie zal eindigen. Bangelijk.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>