Een geslaagde verrassing

Gisterenavond landde mijn vriend in Zaventem. Daarmee een eind makend aan de langste periode dat we elkaar niet zagen, sinds onze studententijd, ondertussen een eeuwigheid geleden. Zijn vlucht zou om 20.05u landen en ik wilde hem als verrassing opwachten op de luchthaven. Dat kan gelukkig tegenwoordig weer zonder problemen.

Voordat hij opsteeg in Genève liet hij me weten dat zijn vlucht een half uur vertraging had. Wat mij niet zo slecht uit kwam, want zo kon ik nog wat langer op mijn werk blijven om mijn mails te verwerken. Ik stond net in Brussel-Centraal op het perron op de trein te wachten toen ik het bericht kreeg dat zijn vlucht al aan het landen was. Blijkbaar had zijn vliegtuig de wind vanachter tijdens de vlucht.

Even vreesde ik dat mijn romantisch idee in het water zou vallen en dat hij al op het perron van Brussels Airport op zijn trein zou staan te wachten, alvorens ik zou aankomen. Gelukkig kreeg ik hulp van de bagage-afhandelaars die er wel heel lang over deden om zijn bagage op de bagageband te zetten.

En ja, hij was behoorlijk prettig verrast mij te zien staan in de aankomsthal. En zo mogelijk nog blijer met de Belgische chocolaatjes die ik als geschenkje bij had. 😉 Een romantische trein- en busrit later, kon hij zijn valiezen de trap van mijn studiootje in Borgerhout opsleuren. Fijn om ‘s avonds opnieuw tegen elkaar aan te kunnen kruipen in bed.

Verrassing geslaagd!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>