Schouderklop voor mezelf

Optimaal van mijn vrije dag gebruik gemaakt! Stonden op het programma:

 • Naar de Gamma fietsen om een nieuw halogeenlampje te kopen, zodat ik niet langer in het donker naar het toilet moet gaan.
 • Pedicure om mijn voeten zomerklaar te maken (rijkelijk laat, ik weet het, maar het was er nog niet eerder van gekomen)
 • Afspraak met de makelaar om te bekijken hoe best ons appartement te verhuren.
 • Afspraak met de schilder zodat hij een offerte voor het herschilderen van ons appartement kan opmaken.
 • Goed gebruik gemaakt van de GIFT facebookgroep om wat in onbruik geraakte spullen kwijt te geraken.

Het doet deugd om alles stap voor stap op orde te krijgen.

IMG_4822[1]

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

 1. vrije dag…ah je hebt dat gisteren gepost….ah ok. Chance dat al die winkels enz wel open waren ;). Wij stonden met onze Kabouter in elk geval stomverbaasd voor een gesloten speelplein. Ugh.

  Zo van die halve feestdagen, da’s nergens goed voor. Ofwel alles en iedereen of niemand maar zo kan er toch niemand aan uit. Ons straat stond ook volledig vol met niet opgehaalde vuilniszakken.

 2. dat het speelplein toe was, stond ook op de website.

  punt is dat je zo’n dingen niet gaat controleren als er geen haar op je hoofd bij stilstaat dat er iets zou afwijken van de wekelijkse routine. Je kijkt toch niet wekelijks op de afvalkalender voor de wekelijkse vuilzak?

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>