Hoe ga ik om met stress

Hoe ga je om met stress? Heeft stress een grote impact op je leven of kan je er goed mee om?

Ik denk van mezelf dat ik niet zo stressgevoelig ben. In tegendeel, voor mij is wat stress vaak een motivator om een tandje bij te steken en een versnelling hoger te schakelen. Dit maakt wel dat ik nogal deadline driven ben. Ik moet bij wijze van spreke de hete adem van de deadline in mijn nek voelen om écht goed in gang te schieten. En vaak is het zo dat hoe meer ballen ik tegelijkertijd in de lucht moet houden, hoe meer ik het gevoel heb dat ik leef. Ik slaag er meestal ook goed in de knop om te draaien en stress veroorzakende factoren ‘s avonds van me af te zetten, zodat ik alsnog een goede nachtrust tegemoet ga.

Ik ben bijgevolg allergisch voor verveling en kan onmogelijk stilzitten en niets doen (het idee alleen al!). Ik ben dan ook erg blij met de uitvinding van de smartphone zodat ik altijd iets heb om mij mee bezig te houden als ik ergens moet wachten.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>