Done!

Op de valreep voor een nieuwe trip, ben ik er eindelijk in geslaagd al mijn verslagen van onze Corsica-reis af te werken. Nog nooit heb ik zoveel vertraging opgelopen met het schrijven van mijn reisverslagen, maar ik vond het belangrijk voor mezelf om ook van deze reis een volledig verslag te hebben. Ik kan er erg van genieten oude reisverslagen opnieuw te lezen en zo mooie momenten opnieuw te beleven die mijn geheugen al min of meer uitgewist heeft.

So, goodbye, Corsica, hello London!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>