Twee redenen om te vieren donderdagavond:
- een laat cadeautje om onze vriend te feliciteren met de publicatie van zijn eerste dichtbundel
- de examens zijn eindelijk achter de rug
Deze heerlijkheden verwenden onze smaakpapillen:
‘Marbré’ van jong konijn: miso, gerookte eendenlever, gepekelde groentjes:
Wilde heilbot : bloemkool, romanesco, Comté kaas, wijngaardslakjes:
Zeebrasem: structuren van venkel, spitskool, jus met Pernod:
Lamsfilet: asperges, mozzarella, tomaat, kroketje van Grana Padano:
Belgische chocolade: yuzu, citrus, roomijs van witte chocolade:
Terwijl we genoten van deze culinaire heerlijkheden, hadden we diepgaande gesprekken over het leven en de liefde. Dat de avond veel te snel voorbij vloog, wordt treffend geïllustreerd door het feit dat het personeel vriendelijk aan ons kwam vragen of ze de rekening mochten maken terwijl wij met z’n drieën als allerlaatste klanten van de avond nog een afzakkertje zaten te drinken in het salon. Iemand moet de boel afsluiten, nietwaar? 😉
goh wat een schande, we zijn daar sinds ons huwelijk nog niet terug geweest.
Ha, da’s misschien iets wat we eens met ons vieren kunnen doen!