Faculty Club Dinner!

Twee redenen om te vieren donderdagavond:

  1. een laat cadeautje om onze vriend te feliciteren met de publicatie van zijn eerste dichtbundel
  2. de examens zijn eindelijk achter de rug

Deze heerlijkheden verwenden onze smaakpapillen:

Appetizers:
IMG_0033

IMG_0034

IMG_0036

‘Marbré’ van jong konijn: miso, gerookte eendenlever, gepekelde groentjes:
IMG_0037

Wilde heilbot : bloemkool, romanesco, Comté kaas, wijngaardslakjes:
IMG_0039

Zeebrasem: structuren van venkel, spitskool, jus met Pernod:
IMG_0041

Lamsfilet: asperges, mozzarella, tomaat, kroketje van Grana Padano:
IMG_0043

Belgische chocolade: yuzu, citrus, roomijs van witte chocolade:
IMG_0045

 

Terwijl we genoten van deze culinaire heerlijkheden, hadden we diepgaande gesprekken over het leven en de liefde. Dat de avond veel te snel voorbij vloog, wordt treffend geïllustreerd door het feit dat het personeel vriendelijk aan ons kwam vragen of ze de rekening mochten maken terwijl wij met z’n drieën als allerlaatste klanten van de avond nog een afzakkertje zaten te drinken in het salon. Iemand moet de boel afsluiten, nietwaar? 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>