Babybezoek

Ondanks het voorspelde onweer zonder problemen terug geraakt van het babybezoek. Geen spoor van de voorspelde regen, maar een aangenaam zachte zomeravond. Ideaal om te voet op babybezoek te gaan. Het baby’tje in kwestie stelt het prima, na een iets mindere start (hij liep een infectie op bij de bevalling), heeft hij duidelijk zijn draai gevonden. Hij nestelde zich braaf in mijn armen voor een uitgebreide fotoshoot. Daarna dronken we een flesje cava op zijn gezondheid en nog een whisky’tje en een glaasje rum om het af te leren. Want een nieuwe baby dat moet gevierd worden, nietwaar?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>