Lekkers uit Japan

Vandaag was de eerste dag dat mijn collega terug was op het werk na haar reis van meer dan een maand (!) in Japan. Stiekem ben ik stikjaloers dat ik niet mee kon met haar, maar als troost bracht ze een lekker souvenir voor mij mee: Yatsuhashi uit Kyoto (driehoekige mochi). Mijn dag kon, ondanks de aaneenschakeling van vergaderingen (zelfs tijdens de lunch werd er doorvergaderd) alvast niet meer stuk.

IMG_7073[1]

IMG_7074[1]

En als ik dan filmpjes zoals onderstaande zie, dan kan ik de reiskriebels om terug te keren naar dit uitzonderlijke land amper bedwingen. Helaas, het zal niet voor zo dadelijk zijn.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>