Geurtjes

Ik woon echt dolgraag in ons appartementsgebouw. Goed gelegen, dicht bij de stad, vlakbij het station, mooi balkon, aangename leefruimte, net groot genoeg voor twee personen.

Alleen is er een factor die je zelf niet in de hand hebt: de buren. Zo is er één buurman die een wel erg doordringende lichaamsgeur heeft. We hebben al de ventilatieroosters die uitkomen op de gezamenlijke luchtkoker moeten dichtdoen om de geur buiten te houden. De walm die ons tegemoet komt als we in de lift stappen nadat hij die heeft gebruikt, is letterlijk adembenemend. Ik hou altijd mijn adem in als ik hem in de gang tegen kom.

Ik ben de geurtjes al te lijf gegaan met geurvreters in de gemeenschappelijke trappenhal, maar het blijft vechten tegen de bierkaai. Een moeilijk probleem waarvoor een oplossing niet direct voor de hand ligt. Dus hoop ik maar dat hij eens een keertje beslist om te verhuizen naar een andere locatie, zodat mijn reukorgaan niet meer met deze overlast geconfronteerd dient te worden.

Lekker ruikende buren, het is een zegen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Ik begrijp dat niet, mensen die zichzelf en hun kleren overduidelijk zelden tot nooit wassen. Ik word er regelmatig mee geconfronteerd op de bus… Afschuwelijk.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>