PTX, Vol. III van Pentatonix

Dankzij de sympathieke mensen van Walkie Talkie mag ik aan één van mijn lezers een exemplaar van PTX, Vol. III van mijn favoriete a capella groep Pentatonix weggeven. Yep, die van de geweldige “Papaoutai” cover. Ik kan me niet meer exact herinneren hoe ik Pentatonix ontdekt heb, waarschijnlijk door wat doelloos surfen op youtube blijven hangen bij één van hun fenomenale covers. Pentatonix is ook niet zomaar een groep die een zangwedstrijd won: drie van de vijf leden kennen mekaar al sinds hun kindertijd en hun beatboxer Kevin Olusola (trouwens ook een fantastische chello-speler) vonden ze, jawel, via youtube. Pentatonix is, samen met Walk Off The Earth en 2CELLOS één van die groepen die snappen hoe je het internet inzet om de band met je fans nauwer aan te halen én er zelf beter van te worden. En oja, hun muziekvideo’s zijn ook nog eens geweldig ende fantastisch.

Laat me in de commentaren weten wat jouw favoriete Pentatonix cover is om kans te maken op een exemplaar van PTX, Vol. III. Het lot zal op 1 november beslissen wie de winnaar is.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>