Vooruit plannen

Bij deze ligt ons eerste weekendje weg voor 2015 ook alweer vast, zie. Vanavond iets gaan drinken bij de vrienden met wie we tijdens het paasweekend naar de Westhoek getrokken zijn. Geheel spontaan ontstond tijdens het drinken van het glaasje wijn het idee om samen op weekend te gaan naar Zeeland. De agenda’s werden boven gehaald en het verlengde weekend van 1 mei leek bijzonder geschikt voor dit uitstapje. Et voilà, een paar minuten later lag de afspraak vast.

Ik kijk er al naar uit!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

  1. Je kan nooit te vroeg beginnen met vakantie te plannen! :) Onze zomervakantie lag al een jaar op voorhand vast. Voor 2015 ligt er nu echter nog niets vast en eerlijk, ik word daar een klein beetje zenuwachtig van.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>