Wat een kappersbezoek tegenwoordig kost

  • Adviesgesprek = 0 euro
  • Verzorgende shampoo= 2 euro
  • Verzorgingsmasker = 6 euro
  • Snit dames =25,50 euro
  • Versteviger, mousse, spray = 2 euro
  • Styling lang haar = 20,20

Totaalprijs = 57,70 euro. Euh, slik? Al een geluk dat ik mijn kappersbezoekjes tot een uiterst minimum beperk. Het laatste bezoek dateert alweer van anderhalf jaar geleden.

En dan heb ik nog niet eens uitgebreid kunnen genieten van deze dure haarbehandeling. We moesten namelijk rond een uur of half drie vertrekken om zaterdag op het afgesproken tijdstip in onze B&B in Gent te zijn. En naar goede gewoonte was ik weer helemaal vergeten hoe lang het duurt om mijn haar te brushen. In totaal heb ik maar liefst 1 uur en 50 minuten in de kappersstoel doorgebracht terwijl ik probeerde me niet te zeer op te jagen in het feit dat we te laat zouden zijn (helemaal mislukt, uiteraard). En dan vond ik het nog niet eens zo heel mooi gebrusht. In het vervolg dat brushen maar overslaan en gewoon aan de lucht laten drogen?

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. LJ

    Verdorie da’s duur! Ben blij dat mijn schoonmoeder gratis mijn haar doet. En brushen daar heb ik een hekel aan, dat duurt lang en daarna zie ik eruit als een ontplofte poedel.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>