Kappers zijn duur

En omdat ik gemiddeld één keer om de twee jaar een kapperszaak binnen stap, is dat iets waar ik mij altijd aan mispak. Nochtans had de totaalprijs mij geenszins mogen verbazen, als ik de moeite genomen had op voorhand even mijn research te doen op dit blogje. Deze keer dacht ik nochtans verstandig te zijn en mijn haar niet te laten brushen (duurt gewoon veel te lang) en nog was ik in totaal 60 euro kwijt. En dat enkel voor wassen, puntjes knippen en drogen. Gelukkig was dit een bijzonder efficiënte kapper: op drie kwartier stond ik opnieuw buiten met mijn nieuwe coupe.

Ik kan er weer tegen voor twee jaar!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>