Meest gestelde vraag

Op de housewarming party gisteren in Mechelen. “En, hebben jullie al kinderen?” Omdat ik er geen zin in had nog maar eens een uitgebreide verantwoording af te leggen aan mensen die ik eigenlijk niet kende, heb ik het bij een simpel “neen” gehouden. Verder was’t wel plezant, hoor!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Eklih

    Oei, nu maak je een mens natuurlijk nieuwsgierig. Mag ik het weten of staat het elders op deze blog? Of is het echt none of my business?
    Zelf zijn we volop bezig met de babyplannen en dan vind ik het altijd een beetje “gek” als mensen niet voor nageslacht gaan.
    Ik ben dan altijd zo razend benieuwd naar de achterliggende redenen, waar ik me meestal wel in kan vinden. Maar het verlangen naar een kind is toch een stuk groter

  2. Eklih

    Ja amai heb die post eens gelezen. Toch gek dat mensen altijd zo heftig reageren als anderen er voor kiezen om niet het “traditionele” pad te bewandelen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>