Ziekenhuisbezoekje

Amper een week na ons vorige bezoekje, zaten we vanavond opnieuw in GHB. Ditmaal voor een geboorte die gelukkig wel helemaal volgens plan verlopen was. Iets te vlot zelfs. Binnengegaan in het ziekenhuis om zes uur, bevallen om twintig voor zeven. Straf. 😉 Terwijl we de nieuwe baby bewonderden, moest ik denken aan dat andere baby’tje dat in een andere kamer in dit grote huis lag. Piepklein, maar dapper. Want ze doet het goed en die 900 gram zijn al bijna een kilo geworden. Hoera!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>