Birthday celebrations

Gisteren de fotografiecursus gebrost. Er stond een inleiding tot Photoshop op het programma en aangezien ik Photoshop nu al een tijdje gebruik, zou ik me hoogstwaarschijnlijk toch maar verveeld hebben. Er komen gelukkig nog lessen over dit onderwerp, dus mocht ik iets gemist hebben, haal ik het dan wel in. In de plaats daarvan werd ik op zaterdagochtend op mijn gemak wakker naast mijn bijna-jarige vriendje. Zalig, zo uitslapen op zaterdag en eindelijk nog eens tijd te hebben voor zaterdagochtendseks. We doen dat tegenwoordig veel te weinig. (Wiens idee was het om die fotografiecursus te volgen? )

De rest van de dag bestond uit wat fotootjes nemen tijdens Leuven carnaval, de tijd uit het oog verliezen en op een drafje naar Aquaheaven moeten hollen voor onze afspraak aldaar. Drie uren in een privésauna doorbrengen. Er zijn weinig dingen waarvan ik zo ontspannen raak als van een paar uurtjes zweten en stoom aflaten in zwem- en andere baden. Zalig. We klonken in het bubbelbad op alweer een jaartje extra en genoten van de quality time met elkaar.

Na de sauna ging het richting D’Artagnan om de avond af te sluiten met een uitmuntend feestmaal mét aangepaste wijnen, natuurlijk. Ik kan jullie vertellen dat we in opperbeste stemming in bed kropen, gisterennacht.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

2 Responses

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>