Brussel

Pendelaars die werken in Brussel hebben vaak de neiging om onze hoofdstad na het werk zo snel mogelijk te willen verlaten. En ja, ook ik haast me meestal snel naar huis. Vandaag bleven we echter in Brussel plakken. We hadden afgesproken met het Poolse koppel dat zo vriendelijk was ons uit te nodigen voor hun feest in Kraków, ondertussen alweer bijna drie weken geleden. Het werd een gezellige avond met lekker Thais eten voor een redelijke prijs en een cocktail als afsluiter.

Brussel heeft zoveel leuke plekjes, jammer dat ik nooit echt de tijd neem om onze hoofdstad beter te leren kennen. Onbekend is onbemind.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

  1. En als je dan aan buitenlanders vertelt dat we in Leuven op minder dan een half uur van Brussel wonen, maar de stad toch niet goed kennen, zijn ze vaak echt verbaasd. Wij boeken soms op internet een goeie deal in een hotel in Brussel (weekends zijn zakenhotels goedkoper) en maken er dan een weekend ‘citytrip’ van. Er valt altijd wel iets anders te ontdekken.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>