De meest gestelde vraag

Die we de laatste tijd te horen krijgen, is: “En druk bezig met de voorbereidingen voor jullie feest?” Waarop ik dan steeds ontkennend moet antwoorden. Neen, we zijn helemaal niet druk bezig met de voorbereidingen. Buiten een afspraak maken met de kapper en eventueel een schoonheidssalon, weet ik echt niet wat er nog voor te bereiden valt. ‘t Is geen trouwfeest, he mensen…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. liza

    Ik was ook niet direct helemaal mee, maar een paar maanden geleden is hier wel terloops iets vermeld van 10 jaar samen + feest ofzoiets zeker? Ahja, en jullie hebben nog tips voor locaties gevraagd.

    Mja, een 10 jaar samen feest zal toch wel ongeveer dezelfde voorbereiding vragen als een trouwfeest, toch? Uitnodigingen maken en laten drukken (of gewoon per mail?), menu samenstellen en zorgen dat de juiste hoeveelheden besteld worden, zorgen dat er tafels en stoelen zijn, dat er muziek is… Niet dan?

  2. Zo vreemd is die vraag nu toch ook niet, zeker sla je hoort wat er allemaal te doen zal zijn :-)

    Zo spijtig dat we niet kunnen komen, we hadden het er vanmorgen nog over :(

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>