Rookvrije cafés nu!

Vanavond na de laatste les Russisch ben ik nog iets gaan drinken met de juffrouw en de medestudentjes. De juffrouw wilde per sé trakteren, dus wie ben ik om haar dat plezier niet te gunnen. 😉

Jammer genoeg was er geen plaats in het rookvrije café waar we meestal iets gaan drinken. Daardoor konden we niets anders dan uitwijken naar het niet-rookvrije café vlakbij. Jammer dat de cafés in de buurt van het CLT niet dikker gezaaid zijn. Als het aan mij gelegen had, dan had ik graag een wandeling door de regen gemaakt om een café met beter luchtomstandigheden te vinden. Maar in groep moet je je aanpassen, dus probeerde ik niet al te hard te denken aan de gevolgen van passief roken.

Het was een heel gezellige avond, maar de gevolgen zijn duidelijk merkbaar: ik stink van kop tot teen naar de sigarettenrook. Walgelijk.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

7 Responses

 1. Ik wil ook wel weten waar dat rookvrij café is…

  En ik haat het als ik helemaal naar rook stink, meestal is dat dan ook als je net je haar gewassen hebt… Er is hier in mijn buurt zelfs een krantenwinkel met een heel marginale eigenaar, als je daar buiten komt stink je ook helemaal naar sigaren… Bah, vies.

  Ik ben er ook wel principieel in, ik zou nooit een boek uitlenen aan iemand die rookt bijvoorbeeld… Dus laat die rookvrije cafés maar snel komen, zo snel mogelijk!

 2. Hier in OZ niet zo veel cafes als in BE, maar diegene die er zijn: allemaal rookvrij, en de restaurants ook.
  Echt genieten is dat, heerlijk! En je kan er dus ook al eens met kinderen komen in de vroege avond, of met baby’s in een koets, geweldig toch? Ik ben voor!!! Graag tegen dat we terugkomen…

 3. Als het aan mij lag, dan werd alles rookvrij..
  niet-rokers moeten altijd toegeven aan de rokers. Het wordt tijd dat de rokers respect krijgen voor de niet-rokers.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>