Blogmeet Leuven 2009

Het regent tegenwoordig blogbijeenkomsten allerhande, maar deze klassieker mag zeker niet op jullie palmares ontbreken. Voor het derde jaar op rij hebben Bruno, Dries, Goya, Karel en ikzelf de handen in mekaar geslagen om het Vlaamse blogwereldje een fijne avond te bezorgen. Dit keer kozen we voor een supersimpel concept: iedereen is van harte welkom om op vrijdag 1 mei te toasten op het verlengde weekend in de Esperança op de Oude Markt in Leuven. Geen gedoe met overschrijvingen en zo. Iedereen betaalt voor zijn eigen consumpties. Waar wachten jullie nog op? Surf als de bliksem naar blogmeet.be en schrijf je in!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. Ik ga passen: die dag lig ik waarschijnlijk in de armen van Het Vriendje ergens in het hoge noorden.

    Een mens moet prioriteiten stellen in het leven hé? 😉

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>