Pride and prejudice

Vorige week heb ik Pride and prejudice uitgelezen. Tijdens het lezen van deze schitterende roman (dat fantastisch mooie Engels! dat geweldig ironisch toontje!) herinnerde ik me hoe ik genoten had van de BBC-reeks die dit boek zo prachtig tot leven bracht. Ik heb bewust nooit naar de verfilming met Keira Knightley (bah) gekeken, omdat er voor mij voor eeuwig en altijd maar één Mr. Darcy zal bestaan: Colin Firth. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld, ben naar Amazon gesurft en heb de DVD’s besteld.

Vandaag zat het pakketje bij de post. Straks wordt de projector bovengehaald! 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>