Nieuw speelgoed

Mijn woorden waren nog niet goed en wel koud of er stond al een prachtige NEC LT280 te blinken in onze woonkamer. Ik moet er helaas wel bijzeggen dat het ding eigendom is van het bedrijfje van mijn vriend, maar hey, iemand moet dat ding uittesten, he. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

  1. […] intellectuele inspanningen te doen, was ver te zoeken. Dus keken mijn vriend en ik een film (ja, de projector is nog steeds in onze bezit) waarvan we vermoedden dat er niet al te veel denkwerk bij te pas zou […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>