The dark knight

Goeie film, maar te deprimerend en te donker naar mijn smaak. Op sommige momenten moest ik moeite doen om de actie goed te kunnen volgen, zo’n verwarrende chaos aan beelden: wie was er nu op wie aan het schieten en wie zit nu op welke verdieping? Aan de andere kant zaten er dan weer fantastische, visueel boeiende beelden in, waar je letterlijk hoogtevrees van kreeg. En ja, Heath Ledger is geweldig in deze film, jammer dat hij op zo’n belachelijk manier aan zijn einde is gekomen. Verspild talent, wat een zonde.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Ik vond de donkere sfeer juist goed, en essentieel voor een Batmanfilm. De film haalt niet het niveau van Batman Returns (van Tim Burton), maar steekt met kop en schouders uit boven de bullshit met Val Kilmer of George Clooney als Batman. Heath Ledger is/was fenomenaal en griezelig als the Joker.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>