Körperwelten keert terug naar België

Ik zag de tentoonstelling al toen ze in 2001 voor de eerste keer in België was. Ondertussen lijkt de controverse rond het tentoonstellen van dode mensen te zijn gaan liggen. Als je Köperwelten nog niet zag, kan ik je de tentoonstelling alleen maar aanraden. De opstellingen laten je kennismaken met het wonder van het menselijk lichaam. Een wonder dat de wetenschap nog steeds niet volledig doorgrond heeft. Fantastisch fascinerend. Gaat dat zien!

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

 1. Ik heb de eerste ook gezien, omdat ik er per sé naar toe wou gaan en uiteindelijk mijn ouders kon overtuigen. Ik ga zeker proberen om deze keer ook opnieuw te gaan. Mss zin om samen te gaan kijken?

 2. […] Körperwelten komt eindelijk nog eens naar België waardoor veel mensen weer de kans krijgen om in andere mensen te gaan piepen. Maar hoe meer je weet van die binnenzijde, hoe meer je beseft wat een wonder het is dat onze vlezige machine toch er in slaagt om te blijven functioneren. […]

 3. net

  ik wil er ook graag naartoe.
  heb een vraagje voor de eerdere bezoekers: is dit ook geschikt voor kinderen van 8 jaar…
  mijn zoontje heeft project ‘menselijk lichaam’ op school, en de juf vraagt zich af of dit geschiktals klasuitstap…???

 4. Ellen

  Ik ben er met de school naartoe geweest.
  ik denk eerlijk gezegt niet geschikt s van kinderen rond de 8 jaar het zijn zeer confronterende beelden die je te zien krijgt.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>