Duvel sorbet

Vanavond waren we uitgenodigd bij vrienden K en O en hun schattige kroost (twee jongens en drie meisjes op drie jaar tijd, ze hebben hun best gedaan). K was pas sinds gisteren terug van een werkbezoek aan Boedapest en toch slaagde hij erin een voortreffelijke driegangen menu op tafel te zetten.  “Koken is een plezier voor mij”, zei hij en dat was te merken. Prachtige, tot in de puntjes afgewerkte gerechten. En ja, Duvel sorbet. Mijn vriend en ik waren onder de indruk. Ik zag mezelf in gedachten al cava sorbet maken (bier is niet echt mijn ding). Staat dus op het verlanglijstje: een ijsmachine, maar dan een degelijk geval dat zelf de koeling doet: onze diepvriezer is nogal klein uitgevallen.

(Oja, ik heb ook voor de allereerste keer in mijn leven op een Wii fit gestaan. Leuk ding!)

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>