Verkeersdoden

Man, man, ik ben al de hele dag niet goed van dat ongeval dat in Heverlee gebeurd is. Een moeder, haar dochter en twee vriendinnetjes zomaar uit het leven weggerukt door een gruwelijk ongeval. Bam en gedaan. Op slag dood. Volgens de experts van de politie reed de bestuurder van de wagen die de auto ramde waarin de vier slachtoffers zaten, tachtig à negentig kilometer per uur in een zone dertig en negeerde hij een stopbord. Ik hoop dat de klootzak die dit op zijn geweten heeft de rest van zijn leven niet meer slaapt. Al die verwoeste levens. Wat een drama.

Dan mag je nog zo voorzichtig rijden, je kan je nooit honderd procent beschermen tegen het onverantwoorde rijgedrag van je medeweggebruikers. Elke verkeersdode is er eentje te veel.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

4 Responses

 1. Ook ik ben nogal stil… Het is vlakbij een vriendin thuis…
  Naar ‘t schijnt was er ook een hond bij het ongeval betrokken, die ook dood is…
  We hoorden de sirenes en wisten al dat het erg was: zoveel sirenes hoorde ik hier nog niet…

 2. Hermanito

  Ik woon er zelf niet al te ver vandaan en ken de baan daar goed… als die gasten echt tegen 80 a 90 uit die straat kwamen zonder te stoppen, zijn het voor mij ordinaire moordenaars.
  En volgens de laatste berichtgeving waren ze onder invloed van XTC…
  Levenslang rijverbod is nog veel te mild voor zulke gasten. Ze durven niet eens toegeven wie van hen beiden aan het stuur zat.
  En de getroffen families, man, ik heb er echt geen woorden voor…

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>