Fotootjes van het ongeval

Mijn vriendje is vandaag de bezittingen gaan ophalen die nog in de verongelukte wagen lagen. Hij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar fotootjes te maken, die ik graag met jullie deel. Ondertussen hebben we alweer een andere wagen. De vorige huurwagen werd ingeruild voor een minder stinkend exemplaar. Roken is sowieso een walgelijke gewoonte, maar roken in wagens is dat helemaal. Als een niet-roker mag je daarna genieten van de stank die nog steeds in de wagen hangt en die er ondanks rijden-met-open-ramen-in-de-winter niet uit te krijgen valt.

ongeval1

ongeval2

ongeval3

En als laatste foto, eentje van de airbags:

airbags

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

8 Responses

  1. D

    @kurt
    mocht je de mogelijkheid hebben om de eigenaar of verzekerde te kunnen opzoeken: da’s allemaal op naam van de leasingmaatschappij.
    De kans is trouwens vrij groot dat ze de auto niet repareren en dat we binnenkort een andere nummerplaat hebben.

  2. Stevig voer voor de plaatwerker, dit. Al lijkt het allicht erger dan het is. Mijn wagen was er beroerder aan toe toen ik hem kocht. Thans rijdt hij al vele jaren als een zonnetje.

  3. […] Neen, wij hadden geen TomTom of ander hip spulletje, maar wel een oerdegelijke ingebouwde GPS. Nu de wagen helaas ergens op een autobewaarplaats staat te wachten tot de expert van de verzekeringen goesting […]

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>