Online misverstanden

Als ik bepaalde reacties lees op mijn berichten, besef ik pas hoe fragmentarisch zo’n online dagboek wel niet is. En ook hoe snel mensen zich op basis van een paar woorden en zinnen een beeld van je vormen dat daarom helemaal niet correct hoeft te zijn. Het is niet de eerste keer dat ik daarmee geconfronteerd wordt. Op sommige blogmeetings heb ik ook al te horen gekregen dat ik in het echt helemaal anders overkom dan op mijn blog. Dus mensen, ik ben echt niet zo’n bitch als ik online lijk! En wie dat niet geloofd, moet maar naar de blogdrink komen. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

13 Responses

 1. Oei … ik vind jou altijd zo lief ?! Helemaal geen bitch.
  Mij werd ooit op een blogmeeting verteld dat ik in real life veel toffer was dan op mijn blog. Een gemengd compliment maar misschien is het wel zo. Ach … we zullen wel zien ? Girl Geek Dinner ??? :-)

 2. wie vind jou nu een bitch ik vond je blog enorm saai tot ik je leerde kennen :p
  (ik amg dat zeggen hé) :p
  met dien verstande dat je blog sindsdien een stuk ge¨zevoluerd is ondanks het idd ferm fragmentarische 😉
  who cares about the bollocks anyway?
  fukk them

 3. Ik zou wel willen komen, maar ik vrees dat ik die week met de late zit.
  Dus tegen dat ik goed en wel in leuven ben is het al 22u en moet dan nog met de trein terug richting gent.
  :'(
  OOIT ben ik van de partij…

 4. Haha, ik begrijp volledig wat je bedoelt. Na deze comment van jou op mijn blog, vond ik je ook maar een raar mens. Zeker toen je ook een half jaar niet meer bent langsgekomen daarna :-p

  Maar nu vind ik je heel lief hoor! :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>