Dit moet mij toch van het hart

Wie stemt er is godsnaam op zo’n gruwelijk irritante site als kinepolis.be? Elke keer als ik in de Supercity naar de film wil, lopen de rillingen van afgrijzen mij over de rug bij de gedachte die site te moeten trotseren om een ticket af te drukken. Zoveel reclame! Zoveel nutteloze flash! Wat is er mis met een simpele en eenvoudige site waarop je snel de juiste informatie kan terugvinden? Een aanfluiting dat deze site op nummer twee eindigt bij de verkiezing van de Site van het Jaar.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

5 Responses

  1. Ik dacht just hetzelfde. Probeert op die site maar eens te zoeken welke films er die avond spelen op een bepaald uur ofzo, pure chaos. Maar ja, die keten heeft veel naambekendheid, misschien dat de mensen daarom veel op die keten geklikt hebben, ik weet het ook niet.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>