Salsa!

Ik kan het zelf amper geloven, maar mijn vriendje en ik zijn vanavond naar een proefles salsadansen geweest. ‘t Zal wel bij die ene proefles blijven, maar hey, baby steps. 😉 Mijn vriendje is zó schattig als hij danst: hij trekt er een blik bij alsof hij verwacht dat hij elk moment door de goden kan neergebliksemd worden. Échte, onversneden angst straalde uit zijn ogen: “Ojee, ik zal toch geen pasje fout zetten?” Neen, dansen is zijn roeping niet, o neen. 😉

Maar hij heeft het toch maar geprobeerd! Ha! Dus mag ik bij deze een klein applausje vragen voor mijn vriendje omdat hij zijn natuurlijke afkeer voor dansen-met-twee overwonnen heeft. Wie weet, misschien geven we morgen op het feestje wel een demonstratie. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

6 Responses

 1. oogsnoep

  Applaus! Een goeie raad: als je je relatie in stand wil houden, moet je er onmiddellijk mee stoppen!!! Ik spreek uit ervaring …

 2. Peter Dedecker

  Zalig, proficiat! Ik kan me zijn schattige blik zo inbeelden 😉

  Helaas lees ik dit pas nu, anders kon ik nog een demonstratie vragen gisteren, dju toch…

 3. D

  Pff de beste stuurlui staan weer aan wal. Ik heb het toch maar geprobeerd! Ook al was het een ‘proefles voor beginners’, de helft had duidelijk al wel wat ervaring.. dat maakt het nog genanter :-)

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>