Sharon

Nieuwe aflevering in de reeks “Hoe zou het nog met Sharon zijn?”
Wel, hij ademt nog en ik denk dat daarmee ongeveer alles gezegd is. Rest de vraag of deze vorm van “bestaan” nog wel met de term “leven” kan aangeduid worden. Ik blijf erbij dat de artsen Sharon hadden moeten laten gaan na die tweede zware hersenbloeding. Ze wisten dat de schade immens zou zijn en toch hebben ze geopereerd. Hoe verschrikkelijk moet het zijn voor zijn kinderen en vrienden om hem te zien liggen als een levend lijk. Ik kan alleen maar hopen dat wanneer mijzelf zoiets overkomt, mijn familie de stekkers laat uittrekken.

Vorige afleveringen in deze reeks:
De gezondheidsproblemen van Sharon
Hersenbloeding
Hoe…
In onze reeks…

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

3 Responses

  1. Joke

    ‘t Is nogal pervers om hem dan over te brengen naar een revalidatiekliniek hé… Wordt men daar niet verondersteld te revalideren? Iets dat mij in Sharon’s geval toch eerder moeilijk lijkt.

  2. yab

    @yptucide: Ja, zo gaat dat nu eenmaal.

    @joke: Je kan ook niet eeuwig in een ziekenhuis blijven liggen. Als men daar niks meer voor je kan doen, moet je weg. En tja, Sharon zal door zijn status natuurlijk nét iets beter behandeld worden dan de doorsnee Israëliet.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>