Hoera!

Deze ochtend bijna tot half elf in bed gelegen! Dat gebeurt ook niet vaak op een ordinaire donderdagochtend. 😉 Jammer genoeg was ik natuurlijk weer klaarwakker rond zeven uur en begon ik dan maar al de fouten die ik gemaakt heb op het mondeling examen Italiaans te herkauwen. So not nice. Gelukkig ben ik daarna weer in slaap gesukkeld.

Nu, ik denk dat het examen zeker goed meeviel. We hebben toch een vlotte babbel opgezet en dat is het belangrijkste. Na het examen zijn we nog iets gaan drinken met de collega’s van mijn vriend. D’r gaat niets boven een Italian Stud in de Earth Shake om een mondeling examen Italiaans mee door te spoelen. 😉

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>