Beaucoup Fish

Gisteren hadden mijn twee teamverantwoordelijken en ik afgesproken met ons voormalige afdelingshoofd die ondertussen geniet van haar welverdiende pensioen. Ze zag er stralend uit. Al die nieuwe hobby’s in combinatie met de zorg voor een handvol kleinkinderen doen haar duidelijk deugd.

Voor deze bijzondere gelegenheid had ik een gezellig tafeltje gereserveerd bij Beaucoup Fish, een fantastisch Brussels visrestaurant dat meteen een plaatsje heeft veroverd op mijn lijst met favoriete Brusselse restaurants. Om te klinken op onze reünie startten we de maaltijd met roze bubbels, want ja, waarom niet? Het was niet makkelijk om een gerecht van de menukaart te kiezen, omdat alles even lekker klonk, maar… Bij twijfel, altijd voor de asperges gaan! En amai, hoe lekker was dat! Letterlijk om duimen en vingers af te likken! En de witte wijn paste er perfect bij.

Superavond!

Appetizer:
IMG_8639

Wilde rode garnalen, asperges, gekonfijte citroen, chili:
IMG_8641

Heilbot, witte asperges, aardappelpuree, lamsoor:
IMG_8643

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>