Brunch in Sterrebeek

De geplande kennismaking met de zonen van mijn vriendin in 2022, moest helaas geannuleerd worden wegens een coronabesmetting in het gezin, maar kijk, uitstel is geen afstel. In februari 2024 slaagden we er dan toch eindelijk in om samen af te spreken voor een gezellige brunch in het gloednieuwe huis van mijn vriendin en haar gezin.

De drie zonen doen het alvast uitstekend. Amai, wat een energieke ventjes! En de oudste dochter uit een vorige relatie is al een echte dame. Niet te geloven hoe snel de tijd gaat. Mijn vriend en ik maakten ook voor het eerst kennis met de vriend van onze vriendin en dat klikte meteen. Heel toffe kerel met een bijzonder boeiende job.

Onze vriendin had haar uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken: glaasje champagne als aperitief, heerlijk verse pistolets en zalig lekkere slaatjes (mijn favoriet was de garnaalsalade) en beleg voor op de pistolets. De koffiekoeken als dessert waren er wat te veel aan, maar mits wat wringen, vond ik nog een gaatje. 😉

IMG_5432

IMG_5433

We namen alvast afscheid van mekaar met de belofte om geen twee jaar meer te wachten om een volgende afspraak in te plannen.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>