De lancering van de InfluencerFAQ

Deze namiddag lanceerde minister Dalle de InfluencerFAQ in restaurant albert in de Koninklijke Bibliotheek in Brussel. Voor mij was het de eerste keer dat ik de bibliotheek betrad langs de ingang via het Paleis van Karel van Lorreinen. Wat een prachtig stukje erfgoed!

Aangezien ik nog een stuk van mijn Franse les wilde meepikken, miste ik het grootste deel van de afsluitende receptie, maar gelukkig kregen we bij aankomst een glaasje schuimwijn aangekomen en waren er wat groentjes om te snacken. De locatie leende zich uitstekend voor de lancering en de volledig vegetarische catering, waarvan ik nog net drie hapjes kon meepikken voordat ik naar de trein moest rennen, was dik in orde.

Dus influencers: hier is het te doen!

IMG_1158

IMG_1160

IMG_1164

IMG_1166

IMG_1168

IMG_1170

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>