Een mooie dag voor een bezoekje aan Oostende!

De donkere donderwolken waarmee ik deze dag was begonnen, verdwenen als sneeuw voor de zon, toen ik deze ochtend op de trein opeens een inval kreeg. In mijn hoofd klikten opeens alle puzzelstukjes ineen en ik zag opeens heel helder hoe we het probleem dat mij al een paar dagen in de greep hield, konden oplossen. Met veel plezier kan ik jullie bijgevolg meedelen dat mijn collega’s en ik het bedrag dat we niet kunnen opvragen tot 9000 euro wisten terug te brengen. En amai, opeens kon mijn dag niet meer stuk. De verwachte lastige vergadering in de voormiddag werd opeens een fluitje van een cent. We kregen zelfs felicitaties voor het goede werk.

Het kon me zelfs niet deren dat ik in de namiddag een half uur te laat was voor mijn vergadering in Oostende en dat mijn twee collega’s en ik bij de terugkeer naar het station van Oostende de trein net voor onze neus zagen vertrekken. Ik trakteerde mezelf op een warme chocomelk met de dikste toef slagroom aller tijden en het was zelfs gezellig toeven op de onaangenaam harde zitjes in het station van Oostende, terwijl we wachtten op de volgende trein. Het stoorde me zelfs niet dat ik nog een korte vergadering moest afhandelen op de trein en ik door de trein te missen ook mijn salsales van deze avond moest laten passeren. (Had toch al niet zoveel zin in een fietstocht van een half uur heen en terug door de kou.)

Over een happy end gesproken.

About yab

Yet another blogger. Wie meer wil weten, moet gewoon mijn blog lezen.

1 Response

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>